Weilova 1270/4 102 00 Praha 10 – Hostivař

+420 242 456 100

Obsahové setkání Pedagogických her pro kódování pro studenty s poruchami učení v organizacích odborného vzdělávání a přípravy

Obsahové setkání Pedagogických her pro kódování pro studenty s poruchami učení v organizacích odborného vzdělávání a přípravy

Lotyšsko

Třetí nadnárodní setkání našeho projektu I Code The Future se úspěšně konalo v Rize/Lotyšsko, jehož hostitelem byl RĪGAS VALSTS TEHNIKUMS.

Na jednání konaném ve dnech 23. a 24. února 2023 partnerské instituce vyhodnotily vývoj projektu.
 
Na tomto setkání se řešilo především to, jak hry využít ve výuce programování či kódování žákům s poruchami učení na středních odborných školách a jak tyto hry pedagogicky zefektivnit. Kromě této části her vše ostatní, například typy her, pedagogický přístup, tempo a obsah určovali partneři projektu.
 
Nakonec proběhla poslední diskuse s partnerskými institucemi za účelem zlepšení sociální/vzdělávací platformy The Social-Vet 4.0 a diseminačních aktivit. Setkání bylo zakončeno informováním všech partnerských institucí pro efektivní využití zbývajícího času projektu.
PROGRAM 23.02.2023 – STŘEDA
Průběh intelektuálních výstupů projektu:
1) týkající se obsahu platformy;
2) týkající se Pedagogických počítačových her
- Shrnutí aktivit projektu
 
24.02.2023 - ČTVRTEK
Doladění dalších projektových aktivit a dalších úkolů:
- bylo rozhodnuto o datu školení;
- činnosti a úkoly šíření;

Obrázky

Co-funded
Financováno Evropskou unií. Názory vyjádřené jsou názory autora a neodráží nutně oficiální stanovisko Evropské unie či Evroské výkonné agentury pro vzdělávání a kulturu (EACEA). Evropská unie ani EACEA za vyjádřené názory nenese odpovědnost.