Weilova 1270/4 102 00 Praha 10 – Hostivař

+420 242 456 100

Van Youth Education Academy Association

Van Youth Education Academy Association

VAGEAD je poskytovatelem vysoce kvalitního odborného vzdělávání v neformálním prostředí. Profesionálně naplánované školení, které je přizpůsobeno schopnostem stážistů, dává mladým ženám a mužům příležitost získat školení a pracovní umístění, které jim pomůže uživit jejich rodiny. Rozrostla se o mladé lidi z nedaleké městské oblasti a také o umístění z jiných nevládních organizací, které se snaží posílit postavení žen a mládeže. Školení VAGEAD se skládá z praktických kurzů i kurzů založených na IT. Naše sdružení bylo založeno s cílem přispívat ke zlepšení politik odborného vzdělávání v Turecku, zejména v oblasti odborného vzdělávání založeného na IT. Konkrétní cíle našeho VAGEAD jsou:
• Poskytovat odborné kurzy založené na IT mladým lidem, zejména těm, kteří předčasně ukončili školní docházku ve městě Van,
• Podporovat podnikatelského ducha účastníků školení,
• Pomoci účastníkům získat znalosti, dovednosti a kompetence v oblasti IT a digitalizovaných technologií,
• Podporovat snahy přispět k integraci všech znevýhodněných mladých lidí do společnosti.
• Podporovat předčasně ukončující školní docházku při studiu v oblasti sociální, kulturní, vzdělávací, zdravotní, sportovní, vědy a výtvarného umění, která se rozvíjí již několik let.
VAGEAD si klade za cíl organizovat aktivity odborného vzdělávání, jako je vizuální umění, webdesign, programování databází, vizuální programování a chytré technologie související s 5G. Abychom realizovali naše hlavní cíle, organizuje 10 IT pracovníků různé kurzy v různých termínech, ať už tváří v tvář nebo virtuální typy.

Adresa Vali Mithat Bey Mahallesi, Hastane Sokak. Nedim Odabaşı İş Merkezi B Blok Kat:3 Daire:43 İpekyolu/VAN
Telefonní číslo +90538 282 78 80
Emailová adresa [email protected]
Co-funded
Financováno Evropskou unií. Názory vyjádřené jsou názory autora a neodráží nutně oficiální stanovisko Evropské unie či Evroské výkonné agentury pro vzdělávání a kulturu (EACEA). Evropská unie ani EACEA za vyjádřené názory nenese odpovědnost.