Weilova 1270/4 102 00 Praha 10 – Hostivař

+420 242 456 100

Obsah setkání sociální/vzdělávací e-platformy Social-Vet 4.0

Obsah setkání sociální/vzdělávací e-platformy Social-Vet 4.0

Turecko

Druhé nadnárodní setkání našeho projektu I Code The Future se úspěšně konalo ve Van/Turecko, jehož hostitelem byl Van Gençlik Eğitim Akademisi Derneği.

Na setkání konaném ve dnech 15. a 16. listopadu 2022 partnerské instituce vyhodnotily vývoj projektu. Všechny partnerské instituce vyhodnotily výstup „sociálně/vzdělávací platformy Social-Vet 4.0“ a podělily se o své nápady pro její první verzi.
Eu&Pro a Van Gençlik Eğitim Akademisi Derneği představili na setkání partnerským institucím první návrh druhého výstupu nazvaného „Sociálně/vzdělávací platforma Social-Vet 4.0“ alias proconsultancy.cz. Pro doplnění obsahu druhého výstupu byly úkoly rozděleny mezi partnerské instituce. Nakonec se uskutečnil brainstorming s partnerskými institucemi za účelem zlepšení sociální/vzdělávací platformy The Social-Vet 4.0 a diseminačních aktivit. Setkání bylo zakončeno informováním všech partnerských institucí pro efektivní využití zbývajícího času projektu.
PROGRAM 15.11.2022 – STŘEDA
1) představení studijní oblasti každé organizace z hlediska problémů s učením (prezentace každé organizace)
2) Specifikace cílových skupin pro intelektuální výstupy. (věk, úroveň vzdělání, kulturní rozdíly, úroveň znalostí o problémech s učením a online platformách)
 
16.11.2022 - ČTVRTEK
1) Diskuse a hodnocení první verze sociálně-vzdělávací platformy The Social-Vet 4.0.
2) Plánování druhého projektu – Pedagogické vzdělávací videohry pro výuku kódování.
Celková situace projektu (Monitorování, hodnocení, šíření, koordinace a komunikace) Plánování příští schůzky.
 
Druhé nadnárodní projektové setkání se konalo ve Van Turkey kvůli problematickým okolnostem s projektovým partnerem ze Španělska FUNDACION PARA LA INNOVACION Y LA TECNOLOGIA spojené s výsledkem projektu č.1
 
Na základě zahájení jednání, které se konalo v Praze, se všichni partneři projektu z výše uvedených důvodů rozhodli dokončit výsledek projektu „Sociálně-vzdělávací platforma Social-Vet 4.0“.

Obrázky

Co-funded
Financováno Evropskou unií. Názory vyjádřené jsou názory autora a neodráží nutně oficiální stanovisko Evropské unie či Evroské výkonné agentury pro vzdělávání a kulturu (EACEA). Evropská unie ani EACEA za vyjádřené názory nenese odpovědnost.